Închide meniul

Prima reacţie a lui Alexandru Maxim, după ce turcii au anunţat transferul definitiv la Gaziantep

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2020, 12:05

Reclamă
Prima reacţie a lui Alexandru Maxim, după ce turcii au anunţat transferul definitiv la Gaziantep

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Maxim a semnat cu Gaziantep

UPDATE 15:35 Contactat de AntenaSport, Alexandru Maxim a infirmat veştile venite din Turcia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Momentan mai am o săptămână de vacanţă, nu am semnat niciun contract. Cu siguranţă, dacă se va întâmpla lucrul acesta pe viitor, cluburile vor anunţa. Nu cred că mai e o surpriză pentru nimeni că mi-aş dori să continui cu Marius Şumudică la Gaziantep. În fotbal, până nu e ceva negru pe alb, se poate întâmpla orice", a declarat Alexandru Maxim pentru AntenaSport.

Jurnaliştii turci au anunţat că negocierile cu Mainz s-au încheiat cu succes. Internaţionalul român a reuşit să îşi rupă înţelegerea cu gruparea din Bundesliga şi va continua la Gaziantep.

Alexandru Maxim a semnat cu Gaziantep

Jucătorul de 30 de ani a semnat deja cu echipa la care a fost împrumutat în ultima ediţie de campionat. Conform Ajansspor, Maxim va fi plătit regeşte. Va încasa un salariu anual de 900.000 de euro.

"Ne dorim să rezolvăm cât mai multe transferuri. Avem pe listă atât jucători turci, cât și străini. Vrem să îi aducem cât mai repede, ne vom despărți şi de anumiți jucători. Vrem să continuăm cu Alexandru Maxim și Olarenwaju Kayode. Negocierile continuă în acest moment.

Reclamă
Reclamă

Cred că putem reuși și mai multe sezonul viitor dacă rezolvăm transferurile pe care ni le dorim și dacă nu vor apărea probleme majore", a declarat, sâmbătă, Marius Șumudică.

Alexandru Maxim s-a remarcat în tricoul lui Gaziantep. În cele 15 apariţii a înscris 7 goluri şi a oferit 2 pase decisive. Internaţionalul român are o cotă de piaţă de 2.3 milioane de euro.

Echipa antrenată de Marius Şumudică a reuşit surpriza în ultima ediţie de campionat. Abia promovată, Gaziantep a terminat competiţia internă pe locul 8, imediat sub Galatasaray şi Fenerbahce.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și