Închide meniul

Ciocnirea titanilor în sferturile UEFA Champions League. Messi şi Lewandowski, în formă maximă înaintea războiului de la Lisabona. Programul complet 

Antena Sport Publicat: 8 august 2020, 20:45

Reclamă
Ciocnirea titanilor în sferturile UEFA Champions League. Messi şi Lewandowski, în formă maximă înaintea războiului de la Lisabona. Programul complet 

DPA Images / Marius Becker via Hepta

Sferturile de finală ale UEFA Champions League

De departe, derby-ul sferturilor de finală este Bayern Munchen – Barcelona. Lewandowski şi Messi au făcut show cu Chelsea, respectiv Napoli. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Polonezul a reuşit o dublă de senzaţie, în timp ce Messi a marcat o minune de gol, deşi era înconjurat de 5 adversari. Mai mult, Messi a obţinut şi un penalty şi a mai avut şi un gol anulat. 

Un alt duel tare va fi cel între Manchester City şi Lyon, echipă ce a produs marea surpriză din optimile de finală ale UEFA Champions League. Francezii au reuşit să o elimine pe Juventus, una dintre echipele ce sperau să se impună în actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Partea de tablou a echipelor care nu au câştigat niciodată trofeul

În cealaltă parte a tabloului, se vor duela pentru un loc în marea finală patru echipe care nu au câştigat niciodată UEFA Champions League. 

PSG, echipa şeicilor de la Paris, va întâlni surpriza din această ediţie a Ligii Campionilor, Atalanta. Deşi duelul pare dezechilibrat, Atalanta poate produce surpriza. Formaţia din Bergamo a terminat pe pe locul 3 în Serie A şi a marcat numai puţin de 98 de goluri. 

Reclamă

Un alt sfert de finală, care la prima vedere pare dezechilibrat, va fi cel dintre Atletico Madrid şi Leipzig. 

Sferturile, semifinalele şi finala vor avea loc la Lisabona, după următorul program:

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și