Închide meniul

David Silva – Ademenit cu un avion privat şi o casă de lux! Lazio se implică total pentru transferul mijlocaşului spaniol

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 18:08

Reclamă
David Silva – Ademenit cu un avion privat şi o casă de lux! Lazio se implică total pentru transferul mijlocaşului spaniol

DPA Images / Justin Tallis/Nmc Pool

David Silva în timpul unui meci

Clubul italian nu îi oferă acestuia doar un salariu anual de trei milioane de euro ci încearcă să îl convingă şi cu propriul său avion privat şi o casă de lux în centrul Romei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Silva – Destinaţie incertă pentru sezonul următor

David Silva a petrecut zece ani împreună cu clubul din Manchester, apărând în 309 meciuri în tricoul lui City.

Veteranul de 34 de ani nu a confirmat încă destinaţia sa pentru sezonul viitor, anunţând că se concentrează în mod total pe meciul de vineri cu Real Madrid in optimile de finală ale Champions League.

Lazio, fără certitudinea succesului

Deşi clubul din Roma s-a calificat în Liga Campionilor pentru prima dată după 12 ani, Dailymail anunţă că Lazio nu este singura echipă care şi-l doreşte pe Silva.

Jucătorii lui Simone Inzaghi ar beneficia cu siguranţă de pe urma experienţei mijlocaşului spaniol însă oferta de 52.000 de lire sterline pe săptămână este destul de mică prin comparaţie cu cele 86.000 de lire sterline cerute de acesta.

Reclamă

După ce a câştigat patru titluri în zece ani în Premier League, David Silva are cu siguranţă de ales în ceea ce priveşte ofertele.

Jucătorul de 34 de ani a mai fost conectat şi cu o posibilă mutare în Major League Soccer pentru echipa Inter Miami a lui David Beckam precum şi în Dubai la cluburi precum Shabab Al-Ahli şi Al-Nasr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și