Închide meniul

David Silva – Ademenit cu un avion privat şi o casă de lux! Lazio se implică total pentru transferul mijlocaşului spaniol

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 18:08

David Silva – Ademenit cu un avion privat şi o casă de lux! Lazio se implică total pentru transferul mijlocaşului spaniol

DPA Images / Justin Tallis/Nmc Pool

David Silva în timpul unui meci

Clubul italian nu îi oferă acestuia doar un salariu anual de trei milioane de euro ci încearcă să îl convingă şi cu propriul său avion privat şi o casă de lux în centrul Romei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Silva – Destinaţie incertă pentru sezonul următor

David Silva a petrecut zece ani împreună cu clubul din Manchester, apărând în 309 meciuri în tricoul lui City.

Veteranul de 34 de ani nu a confirmat încă destinaţia sa pentru sezonul viitor, anunţând că se concentrează în mod total pe meciul de vineri cu Real Madrid in optimile de finală ale Champions League.

Lazio, fără certitudinea succesului

Deşi clubul din Roma s-a calificat în Liga Campionilor pentru prima dată după 12 ani, Dailymail anunţă că Lazio nu este singura echipă care şi-l doreşte pe Silva.

Jucătorii lui Simone Inzaghi ar beneficia cu siguranţă de pe urma experienţei mijlocaşului spaniol însă oferta de 52.000 de lire sterline pe săptămână este destul de mică prin comparaţie cu cele 86.000 de lire sterline cerute de acesta.

Reclamă

După ce a câştigat patru titluri în zece ani în Premier League, David Silva are cu siguranţă de ales în ceea ce priveşte ofertele.

Jucătorul de 34 de ani a mai fost conectat şi cu o posibilă mutare în Major League Soccer pentru echipa Inter Miami a lui David Beckam precum şi în Dubai la cluburi precum Shabab Al-Ahli şi Al-Nasr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și