Închide meniul

Ianis Hagi şi-a dezamăgit fanii. "Nu l-am văzut niciodată jucând atât de slab!". Reacţia românului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2020, 5:34

Ianis Hagi şi-a dezamăgit fanii. "Nu l-am văzut niciodată jucând atât de slab!". Reacţia românului

Profimediaimages

Ianis Hagi, schimbat de Steven Gerrard după 77 de minute

Steven Gerrard l-a schimbat pe român în minutul 77. A fost singura modificare făcută de antrenorul vicecampioanei, iar fanii din Glasgow nu s-au ferit să îl critice pe Ianis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, apostrofat de suporterii lui Rangers

Pe reţelele sociale a fost un val de nemulţumire la adresa tânărului de 21 de ani. Suporterii au folosit cuvinte dure la adresa fiului "Regelui".

"Ce să mai spun despre Hagi? Ar fi bine să i se dea o zi liberă. A fost stricat", a scris cozy1872.

"Hagi a fost slab. Mai slab decât l-am văzut vreodată. Totuşi, nu pot să mă plâng de Aribo", a postat şi Sandy Cameron.

Reclamă

"Hagi era îngrozitor. Ar fi trebuit să fie schimbat cu mult înainte", a ţinut să precizeze Colin.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis nu a ţinut cont de critici şi s-a declarat entuziasmat de victoria cu Aberdeen. Aşteaptă duelul cu Leverkusen, din optimile Europa League.

"Am revenit cu o victorie dificilă în deplasare. Să o ținem tot așa! Vin nopțile de Europa League în cel mai scurt timp…," a scris Ianis Hagi pe contul său de Twitter.

Rangers are însă şanse mici la a obţine calificarea. În meciul tur a pierdut în faţa lui Leverkusen, acasă, cu 1-3.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și