Închide meniul

Aberdeen – Rangers 0-1. Start lansat pentru Ianis Hagi. Debut cu dreptul în noul sezon

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 13:20

Reclamă
Aberdeen – Rangers 0-1. Start lansat pentru Ianis Hagi. Debut cu dreptul în noul sezon

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi

Aberdeen – Rangers 0-1

Min. 90: FINAL DE MECI! Rangers a câştigat în deplasarea de la Aberdeen. Ryan Kent a marcat singurul gol al partidei. Ianis Hagi a fost titular şi a avut o şansă mare de gol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 67: Ianis Hagi a fost aproape de gol. Mijlocaşul a tras din afara careului, însă mingea s-a dus de puţin pe lângă poartă. 

Min. 40: Câţiva fani scoţieni au găsit o metodă inedită de a vedea meciul pe viu. S-au urcat într-o macară pentru a-l vedea la treabă pe Ianis. 

Min. 21: GOOOL Rangers! A marcat Ryan Kent!

Min. 1: A început Aberdeen – Rangers. 

Reclamă

Ianis Hagi este titular la Rangers. Echipa trimisă în teren de Steven Gerrard:

McGregor – Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic – Kamara, Jack, Aribo – Hagi, Kent, Morelos.

Dacă în urmă cu o lună, Ianis apărea alături de căpitanul  James Tavernier într-un clip emoţionant, Ianis a apărut acum în prima linie, alături de mai mulţi colegi.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Rangers va îmbrăca în deplasările din sezonul 2020-2021 un echipament alb-negru, păstrând același sponsor principal pe piept.

Ianis Hagi debutează în noul sezon din Scoţia, în Aberdeen – Rangers

Rangers începe noul sezon din Scoţia în deplasarea de la Aberdeen, sâmbătă, de la ora 14.30. Ianis Hagi este anunţat titular la Rangers, echipă care l-a transferat definitiv în această vară. De altfel, Hagi Junior a dezvăluit care a fost momentul în care i-a determinat pe scoţieni să îl transfere definitiv. 

Momentul care a decis transferul definitiv al lui Ianis Hagi a fost partida cu Braga, în care românul a reuşit o "dublă" de senzaţie.

"A fost un meci incredibil, mi-e foarte greu să explic în cuvinte ce am simțit… Mi s-a făcut pielea de găină, simțeam că zbor, era minunat.

Suporterii au fost la cel mai înalt nivel, am câștigat împreună acel joc. Da, acela a fost momentul în care am spus că e un loc bun pentru mine. E minunat să joci într-o asemenea atmosferă, atât acasă, cât și în deplasare. Rangers reprezintă un mediu foarte bun pentru dezvoltarea jucătorilor tineri", a spus Ianis Hagi în cadrul emisiunii Europa League Magazine.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
Vezi toate știrile
Citește și