Închide meniul

Aberdeen – Rangers 0-1. Start lansat pentru Ianis Hagi. Debut cu dreptul în noul sezon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 13:20

Aberdeen – Rangers 0-1. Start lansat pentru Ianis Hagi. Debut cu dreptul în noul sezon

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi

Aberdeen – Rangers 0-1

Min. 90: FINAL DE MECI! Rangers a câştigat în deplasarea de la Aberdeen. Ryan Kent a marcat singurul gol al partidei. Ianis Hagi a fost titular şi a avut o şansă mare de gol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 67: Ianis Hagi a fost aproape de gol. Mijlocaşul a tras din afara careului, însă mingea s-a dus de puţin pe lângă poartă. 

Min. 40: Câţiva fani scoţieni au găsit o metodă inedită de a vedea meciul pe viu. S-au urcat într-o macară pentru a-l vedea la treabă pe Ianis. 

Min. 21: GOOOL Rangers! A marcat Ryan Kent!

Min. 1: A început Aberdeen – Rangers. 

Reclamă

Ianis Hagi este titular la Rangers. Echipa trimisă în teren de Steven Gerrard:

McGregor – Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic – Kamara, Jack, Aribo – Hagi, Kent, Morelos.

Dacă în urmă cu o lună, Ianis apărea alături de căpitanul  James Tavernier într-un clip emoţionant, Ianis a apărut acum în prima linie, alături de mai mulţi colegi.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Rangers va îmbrăca în deplasările din sezonul 2020-2021 un echipament alb-negru, păstrând același sponsor principal pe piept.

Ianis Hagi debutează în noul sezon din Scoţia, în Aberdeen – Rangers

Rangers începe noul sezon din Scoţia în deplasarea de la Aberdeen, sâmbătă, de la ora 14.30. Ianis Hagi este anunţat titular la Rangers, echipă care l-a transferat definitiv în această vară. De altfel, Hagi Junior a dezvăluit care a fost momentul în care i-a determinat pe scoţieni să îl transfere definitiv. 

Momentul care a decis transferul definitiv al lui Ianis Hagi a fost partida cu Braga, în care românul a reuşit o "dublă" de senzaţie.

"A fost un meci incredibil, mi-e foarte greu să explic în cuvinte ce am simțit… Mi s-a făcut pielea de găină, simțeam că zbor, era minunat.

Suporterii au fost la cel mai înalt nivel, am câștigat împreună acel joc. Da, acela a fost momentul în care am spus că e un loc bun pentru mine. E minunat să joci într-o asemenea atmosferă, atât acasă, cât și în deplasare. Rangers reprezintă un mediu foarte bun pentru dezvoltarea jucătorilor tineri", a spus Ianis Hagi în cadrul emisiunii Europa League Magazine.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și