Închide meniul

Fiica marelui Lobanovskyi îl apără pe Mircea Lucescu în fața atacurilor pline de ură ale fanilor de la Dinamo Kiev

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 6:21

Fiica marelui Lobanovskyi îl apără pe Mircea Lucescu în fața atacurilor pline de ură ale fanilor de la Dinamo Kiev

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mircea Lucescu

Svetlana Lobanovskaia spune că Lucescu e un nume uriaș și atacurile venite din partea fanilor pot fi înțelese doar parțial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci când discutăm despre Mircea Lucescu ar trebui să lăsăm la o parte emoţiile şi să fim atenţi la profesionalismul, experienţa şi realizările sale. … Pe fani îi poţi înţelege, parţial. La urma urmei, Lucescu a condus mulţi ani principala rivală a lui Dinamo, pe Şahtior Doneţk.

Pentru mulţi asta bate toate celelalte argumente. Dar, pe de altă parte, aceiaşi fani cer rezultate, victorii, titluri. Igor Surkis ar numi un antrenor care să-i afecteze afacerea în care el şi fratele său investesc mult? Igor Mihailovici îşi riscă în primul rând reputaţia şi banii.

Zgomotul care însoţeşte numirea lui Lucescu este important. Mi se pare că o astfel scuturare este foarte utilă pentru fotbalul nostru şi mai ales pentru dinamovişti", a declarat Svetlana Lobanovskaia pentru sport.ua.

Primul lucru făcut de Mircea Lucescu la sosirea în Ucraina

Mircea Lucescu a fost contestat de fanii lui Dinamo Kiev încă din momentul în care a semnat cu vicecampioana Ucrainei. Suporterii i-au cerut să rupă contractul şi au ameninţat cu proteste de amploare.

Reclamă

Imediat după ce a aterizat în Ucraina, Lucescu a luat un buchet de trandafiri şi a ajuns la monumentul lui Valeriy Lobanovskyi, cel care a jucat atât pentru Dinamo Kiev, cât şi la Şahtior Doneţk. Ca şi antrenor, a cucerit opt titluri cu alb-albaştrii în cele trei mandate (1973-1982, 1984-1990, 1997-2002).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și