Închide meniul

Fiica marelui Lobanovskyi îl apără pe Mircea Lucescu în fața atacurilor pline de ură ale fanilor de la Dinamo Kiev

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 6:21

Reclamă
Fiica marelui Lobanovskyi îl apără pe Mircea Lucescu în fața atacurilor pline de ură ale fanilor de la Dinamo Kiev

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mircea Lucescu

Svetlana Lobanovskaia spune că Lucescu e un nume uriaș și atacurile venite din partea fanilor pot fi înțelese doar parțial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci când discutăm despre Mircea Lucescu ar trebui să lăsăm la o parte emoţiile şi să fim atenţi la profesionalismul, experienţa şi realizările sale. … Pe fani îi poţi înţelege, parţial. La urma urmei, Lucescu a condus mulţi ani principala rivală a lui Dinamo, pe Şahtior Doneţk.

Pentru mulţi asta bate toate celelalte argumente. Dar, pe de altă parte, aceiaşi fani cer rezultate, victorii, titluri. Igor Surkis ar numi un antrenor care să-i afecteze afacerea în care el şi fratele său investesc mult? Igor Mihailovici îşi riscă în primul rând reputaţia şi banii.

Zgomotul care însoţeşte numirea lui Lucescu este important. Mi se pare că o astfel scuturare este foarte utilă pentru fotbalul nostru şi mai ales pentru dinamovişti", a declarat Svetlana Lobanovskaia pentru sport.ua.

Primul lucru făcut de Mircea Lucescu la sosirea în Ucraina

Mircea Lucescu a fost contestat de fanii lui Dinamo Kiev încă din momentul în care a semnat cu vicecampioana Ucrainei. Suporterii i-au cerut să rupă contractul şi au ameninţat cu proteste de amploare.

Reclamă
Reclamă 4

Imediat după ce a aterizat în Ucraina, Lucescu a luat un buchet de trandafiri şi a ajuns la monumentul lui Valeriy Lobanovskyi, cel care a jucat atât pentru Dinamo Kiev, cât şi la Şahtior Doneţk. Ca şi antrenor, a cucerit opt titluri cu alb-albaştrii în cele trei mandate (1973-1982, 1984-1990, 1997-2002).

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și