Închide meniul

Mesajul impresionant al lui Cristiano Ronaldo ce a adunat 4 milioane de aprecieri. Ce spune de titlul câștigat alături de Juventus

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2020, 7:04

Reclamă
Mesajul impresionant al lui Cristiano Ronaldo ce a adunat 4 milioane de aprecieri. Ce spune de titlul câștigat alături de Juventus

DPA Images / Marco Alpozzi via Hepta

Recorduri pentru Cristiano Ronaldo

"Campioni ai Italiei. Încântat pentru al doilea campionat consecutiv şi pentru continuarea construirii istoriei acestui mare şi splendid club. Acest titlu este dedicat tuturor fanilor lui Juve, în special celor care au suferit şi suferă de pandemia care ne-a luat prin surprindere pe toţi, dând lumea peste cap. Nu a fost uşor! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curajul, atitudinea şi determinarea voastre au fost forţa de care aveam nevoie pentru a înfrunta acest sfârşit strâns al campionatului şi pentru a lupta până la capăt pentru acest titlu care aparţine întregii Italii. O mare îmbrăţişare tuturor!", a scris Ronaldo, pe rețelele de socializare. 

Cifre impresionante pentru Cristiano Ronaldo la Juventus

Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care a marcat 50 de goluri în cele mai puternice campionate din lume: Premier League, La Liga și Serie A.

Cu cele 31 de goluri din acest sezon, Ronaldo este doar al treilea jucător din istoria lui Juventus care a marcat cel puțin 30 de goluri într-un singur campionat. 

Ceilalți doi au fost Felice Borel (31 de goluri în sezonul 1933 – 1934) și John Hansen (30 de goluri în sezonul 1951 – 1952).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și