Închide meniul

Juventus-Sampdoria 2-0. S-a scris istorie! Cristiano Ronaldo i-a ajutat pe bianconeri să câștige titlul în Serie A

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2020, 19:35

Reclamă
Juventus-Sampdoria 2-0. S-a scris istorie! Cristiano Ronaldo i-a ajutat pe bianconeri să câștige titlul în Serie A

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, din nou decisiv pentru Juventus

Bianconerii au învins-o pe Sampdoria cu 2-0 și nu mai pot fi ajunși din urmă de rivale. Bianconerii au adunat 83 de puncte, cu 7 mai mult decât Inter. Performanța este istorică pentru torinezi, care au ajuns la un total de 36 de titluri în Italia. Nicio altă echipă dintre cele mai bune campionate de pe continent nu a reușit să fie campioană în 9 sezoane la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE Min. 89: Cristiano Ronaldo a ratat penalty-ul. Starul portughez a șutat în forță, dar mingea a lovit transversala

UPDATE Min. 88: Penalty pentru Juventus. Alex Sandro este faultat în careu și arbitrul arată punctul cu var

UPDATE Min. 67: Thorsby primește al doilea cartonaș galben și o lasă pe Sampdoria în inferioritate numerică

UPDATE Min. 67: GOOOL Juventus! Bernardeschi profită de o respingere în fața a portarului advers și înscrie primul său gol din această ediție de campionat.

Reclamă

UPDATE Min. 46: A început repriza a doua! 

UPDATE Min. 45+6: GOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo a marcat din pasa lui Pjanic şi continuă lupta pentru titlul de golgheter cu Ciro Immobile. Atacantul lui Lazio a reuşit un hattrick în partida cu Verona şi a ajuns la cota 34 de goluri marcate în acest sezon. Ronaldo a marcat 31 de goluri. 

UPDATE Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus are o singură victorie în ultimele 5 jocuri din Serie A, dar cele 3 puncte din duelul cu Sampdoria le-ar asigura torinezilor al 9-lea titlu consecutiv.

Şi pentru Cristiano Ronaldo meciul are o miză uriaşă. Vrea să devină primul jucător din istorie care devine golgheter în cele mai puternice 3 campioante din lume: Premier League, La Liga şi Serie A.

Juventus – Sampdoria – Echipele de start

Juventus: Szczesny – Danilo, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro – Rabiot, Pjanic, Matuidi – Cuadrado, Dybala, Ronaldo

Rezerve: Buffon, Pinsoglio, Bentancur, Bernardeschi, Demiral, Higuain, Muratore, Olivieri, Ramsey, Rugani, Zanimacchia

Sampdoria: Audero – Depaoli, Yoshida, Chabot, Augello – Linetty, Thorsby, Tonelli, Jankto – Ramirez, Quagliarella

Rezerve: Falcone, Seculin, Askildsen, Bertolacci, Bonazzoli, Ferrari, Gabbiadini, La Gumina, Leris, Maroni, Murru, Rocha

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și