Închide meniul

Decizia lui Mircea Lucescu de a semna cu Dinamo Kiev l-a şocat pe Raţ: "Nu puteam să mă duc acolo! Am Şahtior în ADN"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2020, 15:25

Reclamă
Decizia lui Mircea Lucescu de a semna cu Dinamo Kiev l-a şocat pe Raţ: "Nu puteam să mă duc acolo! Am Şahtior în ADN"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Răzvan Raţ

Om de bază în era lui Lucescu la Şahtior, Răzvan Raţ a fost surprins că Lucescu a mers la marea rivală din Kiev

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-a surprins că nea Mircea a ales să o antreneze pe Dinamo Kiev. Am aflat din presă. Nu îi va fi ușor, este un moment de răscruce pentru cei de la Dinamo, dar cred că o să îi ajute.

Când am jucat în Spania (n.n. la Rayo Vallecano), m-a vrut Dinamo Kiev și pe mine, au fost discuții, dar i-am refuzat din start. Nu puteam să mă duc acolo! Șahtior este parte din mine, din ADN-ul meu. Am rămas un fan înfocat al lui Șahtior, îi urmăresc și acum”, a spus Răzvan Raț, pentru Prosport.

Mircea Lucescu a făcut istorie pe banca celor de la Şahtior

Mircea Lucescu a făcut istorie pe banca celor de la Şahtior, în cei 12 ani pe care i-a petrecut pe banca "minerilor". A câștigat de 8 ori campionatul, de 6 ori Cupa Ucrainei și de 7 ori Supercupa.

De asemenea, a cucerit Cupă UEFA, iar participările în Liga Campionilor i-au permis să adune peste 100 de meciuri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și