Închide meniul

PSG și-a demolat adversara la primul meci după pandemie. Show total cu Neymar, Icardi și Mbappe

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2020, 7:10 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 17:17

Reclamă
PSG și-a demolat adversara la primul meci după pandemie. Show total cu Neymar, Icardi și Mbappe

Abaca Press / Niviere David via Hepta

Neymar și Mbappe, printre marcatori

Icardi ‘8, ’19, Neymar ’21, ’43 (p), Mbappe ’29, Gueye ’50, Sarabia ’52, ’60, Muniga ’59 au marcat cele nouă goluri în doar o oră de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Le Havre s-a jucat cu spectatori

Acesta a fost primul meci cu spectatori în ţările cu fotbal dezvoltat, Spania, Italia, Germania, Marea Britanie şi Franţa, după interzicerea fanilor pe arene din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe Stade Oceane, de 25.000 de locuri, au putut fi prezenţi 5.000 de spectatori, respecâtnd măsurile sanitare şi de distanţare. Clubul din Ligue 2 a pus în vânzare 4.000 de bilete şi a oferit totodată 1.000 de invitaţii.

Deşi preţul unui bilet nu a fost mic, între 30 şi 60 de euro, tichetele s-au vândut repede.

Între cei prezenţi în tribune s-au aflat Edouard Philippe, care a demisionat din funcţia de premier pentru a redeveni primarul oraşului Le Havre, şi ministrul delegat al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu.

Reclamă

Este o victorie pentru fotbalul francez, pentru sportul din Franţa, de a se putea relua astăzi (n.r. – duminică), la mijlocul lunii iulie, cu public. Am ales să reluăm treptat sportul, în diferite etape. Începând cu 11 mai, sportivii au putut relua antrenamentele, iar cincisprezece zile mai târziu au putut să se antreneze în grup. Astăzi, pot reîncepe, în sfârşit, întâlnirile între echipe pentru a pregăti marile confruntări. Sunt încântată că sportul din Franţa, că fotbalul se poate relua în Franţa într-un mod popular. Suntem singura ţară din Europa care poate face acest lucru„, a declarat Mărăcineanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și