Închide meniul

Marius Şumudică poate pleca de la Gaziantep: "Spuneau că și-ar dori să merg să lucrez acolo"

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2020, 7:40

Reclamă
Marius Şumudică poate pleca de la Gaziantep: "Spuneau că și-ar dori să merg să lucrez acolo"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudica

Şumudică are un sezon foarte bun pe banca celor de la Gaziantep. Rezultatele obţinute de tehnicianul român nu au trecut neobservate de rivalii din campionat. Mai mult, fanii altor echipe al luat cu asalt reţelele de socializare şi îl cheamă pe Şumudică pe banca echipei favorite. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am analist turc, care îmi spunea că Twitter-ul e plin de comentarii, de la Trabzon, de la Goztepe, care spuneau că și-ar dori să merg să lucrez acolo. Eu mă bucur că sunt apreciat aici. 

Aș vrea să mai împrospătez echipa, să mai aduc patru jucători. Eu sunt bucuros că am scăpat matematic de la retrogradare, mi-am îndeplinit obiectivul, suntem surpriza campionatului. Am întors jocul după ce am fost conduși cu 0-1 de o echipă disperată (n.r. Konyaspor), care e 75% retrogradată”, a declarat Marius Șumudică la Digisport

Victorie uriaşă pentru Şumudică. Răsturnare dramatică de scor şi un final interzis cardiacilor!

Marius Şumudică şi-a asigurat, matematic, rămânerea în prima ligă din Turcia. Echipa lui, Gaziantep, a învins-o dramatic pe Konyaspor. Alexandru Maxim şi Junior Morais au fost decisivi!

A fost un meci nebun, în care jucătorii lui Şumudică au fost conduşi până spre final. Milosevic marcase încă din primul sfert de oră. Românul Maxim a restabilit egalitatea, din penalty, în minutul 87.

Reclamă

Imediat după golul lui Maxim a punctat şi Soyalp. Mijlocaşul de 25 de ani a înscris din pasa fostului jucător de la Astra şi FCSB, Junior Morais. Scorul final, 3-1, l-a stabilit de Pawlowski, în al 9-lea minut de prelungiri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și