Închide meniul

Apariţie de senzaţie a lui Pique la derby-ul cu Espanyol. A venit pe o bicicletă de mii de euro

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 6:00

Reclamă
Apariţie de senzaţie a lui Pique la derby-ul cu Espanyol. A venit pe o bicicletă de mii de euro

Captura Youtube

Barcelona a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Espanyol şi continuă lupta pentru titlu cu Real Madrid. Imaginea serii a oferit-o, însă, Gerard Pique. Acesta a ajuns la stadion cu bicicleta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bicicleta cu care a venti Pique la meci este un model Greyp G12S pentru care cel care se află pe ea trebuie să aibă permis de conducere. Dezvoltă 16 cai putere şi poate atinge nu mai puţin de 70 de kilometri la oră. Are o baterie de 12kW şi costă 10.000 de euro. 

Barcelona a trimis-o pe rivala Espanyol direct în liga a doua după un meci cu două eliminări

Golul marcat de Luis Suarez în repriza a doua a adus-o pe Barcelona la un singur punct în spatele rivalei Real Madrid, dar a şi trimis-o direct în liga secundă pe Espanyol.

În urma acestei reuşite, Suarez, cu 195 de goluri, a urcat pe locul 3 în topul marcatorilor din istoria Barcelonei, după Lionel Messi (630) şi Cesar (232). El l-a depăşit pe Laszlo Kubala.

Reclamă

Meciul a avut parte şi de durităţi. Ansu Fati a devenit al patrulea cel mai tânăr jucător eliminat în istoria La Liga, iar Lozano a ajuns şi el la cabine 3 minute mai târziu.

După alte trei minute a venit şi golul uruguayanului, care o menţine pe Barcelona cu şanse la câştigarea titlului. În acest moment, Real Madrid are un punct în plus, un meci mai puţin disputat şi avantajul "directelor", cu 3 etape rămase de disputat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și