Închide meniul

Scenariul ce părea imposibil poate deveni realitate: Messi şi Ronaldo în aceeaşi echipă

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2020, 7:13

Reclamă
Scenariul ce părea imposibil poate deveni realitate: Messi şi Ronaldo în aceeaşi echipă

Bestimage / Bruno Bebert / Bestimage via Hepta

Messi şi Ronaldo ar putea juca împreună la Juventus

Rivaldo este cel care a lansat pe piaţă varianta ca Messi şi Ronaldo să formeze cuplu la Juventus. "Ar fi ceva istoric", după cum susţine chiar fostul star brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldo: "Juventus îşi va recupera imediat investiţia"

"Nu cred că, dacă va pleca, va merge la un alt club din Europa, însă nici nu exclud varianta aceasta. Manchester City l-ar putea readuce lângă Guardiola și ar fi ceva tentant să revină alături de Pep. Mai mult, chiar dacă va avea 34 de ani, ar putea evolua cu ușurință în Premier League. Cu siguranță, și Juventus va fi foarte tentată să aibă un cuplu Messi-Cristiano. 

Ar fi ceva istoric să îi vedem în aceeași echipă, iar Juventus își va recupera imediat investiția, deci nu exclud nici această posibilitate. Să-i ai pe cei mai buni jucători din ultimii 10 ani în aceeași echipă ar fi ceva incredibil, iar sponsorii lui Juve și-ar freca mâinile de bucurie", a spus Rivaldo, conform sport.es.

Messi îşi termină contractul cu Barcelona

Leo Messi a evoluat întreaga sa carieră pentru Barcelona, dar se pare că drumurile se vor despărţi la finalul sezonului următor, când celui mai bun jucător din lume îi va expira contractul cu catalanii, cel puţin aşa susţine presa din Spania.

Jurnaliştii de la AS susţin că motivul ar fi unul simplu – Messi s-a săturat să fie considerat vinovat atunci când lucrurile nu merg bine la Barcelona. 

Reclamă

Din câte se pare, starul catalanilor şi-a anunţat impresarul să sisteze orice negociere cu Barcelona, privind reînnoirea contractului.

33 de ani are Leo Messi şi este cotat de site-ul de specialitate, transfermarkt.com, la 112 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și