Închide meniul

Reacţia lui Steven Gerrard, după primul titlu câştigat de Liverpool în ultimii 30 de ani. Cuvinte URIAŞE pentru Klopp

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 10:02

Reclamă
Reacţia lui Steven Gerrard, după primul titlu câştigat de Liverpool în ultimii 30 de ani. Cuvinte URIAŞE pentru Klopp

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Steven Gerrard este un simbol al lui Liverpool

Printre cei care au reacţionat după triumful istoric al celor de la Liverpool a fost şi Steven Gerrard, legendarul fost jucător de pe Anfield şi actual antrenor al lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Felicitări Liverpool pentru câștigarea Premier League. O performanță incredibilă din partea unui grup de jucători fantastici, conduși de un manager de clasă mondială. În cele din urmă, acest titlu este și al fanilor care așteaptă de 30 de ani un campionat. Trofeul e al lor în primul rând! Să înceapă petrecerea", a scris Gerrard pe Instagram.

Steven Gerrard nu a câştigat niciodată titlul cu Liverpool

Steven Gerrad este considerat cel mai mare jucător din istoria "cormoranilor", deşi nu a câştigat niciodată titlul. A jucat 18 ani la formaţia de pe Anfield şi are în palmares multe alte trofee. Gerrard a jucat 453 de meciuri, a marcat 101 goluri, şi a câştigat Cupa și Supercupa Angliei în 2001 și 2006, Cupa Ligii în 2001, 2003 și 2012, Cupa UEFA în 2001, UEFA Champions League în 2005, Supercupa Europei în 2001 și 2005.

Jurgen Klopp a adus primul titlu pentru Liverpool, după 30 de ani de aşteptare

Liverpool a câştigat titlul în Premier League după o pauză de 30 de ani. În cele 7 etape rămase nu mai poate fi ajunsă de Manchester City, care a pierdut cu Chelsea, scor 1-2.

La 12 luni după ce au devenit campionii Europei, jucătorii lui Jurgen Klopp au obţinut şi cel mai râvnit trofeu. Din cauza pandemiei nu se pot bucura pe străzi, aşa cum au făcut-o după ce au câştigat UEFA Champions League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi Vezi toate știrile
Citește și