Închide meniul

Nicolae Stanciu, euforic după o nouă evoluţie stelară la Slavia. "Chiar nu conta cine oferea pasa decisivă"

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iunie 2020, 7:11

Reclamă
Nicolae Stanciu, euforic după o nouă evoluţie stelară la Slavia. "Chiar nu conta cine oferea pasa decisivă"

Profimediaimages

Nicolae Stanciu, aproape de a câştiga titlul cu Slavia

Chiar dacă nu a înscris, Stanciu i-a oferit o pasă de manual căpitanului Boril, care a făcut 2-0. La final, şeptarul liderului din Cehia şi-a felicitat coechipierii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, un nou assist pentru Slavia

A fost a treia etapă la rând în care românul oferă cel puţin o pasă decisivă.

"Sunt fericit pentru victorie. Am venit aici pentru cele 3 puncte, nu conta cine înscria sau cine oferea pasă decisivă. Am început play-off-ul pentru câştigarea campionatului, aşa că acum nu este atât de important cum joci sau dacă faci un meci bun. Cele trei puncte contează şi suntem fericiţi că am plecat de la Ostrava victorioşi", a declarat Nicolae Stanciu pentru iSport.

În această ediţie de campionat, Stanciu a înscris 4 goluri şi şi-a trecut în cont 7 assist-uri. Mijlocaşul de 27 de ani se felicită că a revenit în Cehia după un sezon în care a jucat pentru Al Ahli.

"M-am simţit bine încă din momentul în care am venit la Slavia. A fost atunci o perioadă dificilă pentru că am stat 2 luni acasă fără să mă antrenez. Campionatul s-a terminat mai repede în Arabia Saudită şi am avut ceva probleme acolo. Este dificil să îşi reintre în formă orice fotbalist care nu joacă 2-3 luni. Acum am un ritm bun, cu toţii ne-am antrenat bine în această perioadă în care nu am putut juca fotbal", a dezvăluit mijlocaşul român.

Reclamă

Slavia este pe primul loc în Cehia. Are 9 puncte avans faţă de urmăritoarea Viktoria Plzen.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:20 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și