Închide meniul

Ianis Hagi va avea o susţinere uriaşă la meciurile lui Rangers. Vânzări record de abonamente

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iunie 2020, 5:31

Ianis Hagi va avea o susţinere uriaşă la meciurile lui Rangers. Vânzări record de abonamente

Profimediaimages

Ianis Hagi are 3 goluri în tricoul lui Rangers

Chiar dacă continuă să planeze incertitudinea din cauza pandemiei, scoţienii nu îşi fac griji şi vor să fie în tribunele de pe Ibrox. Suporterii au cumpărat deja nu mai puţin de 32.000 de abonamente pentru noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Entuziasm uriaş la echipa lui Ianis Hagi

Conform Daily Record, sunt vânzări record. S-au vândut deja mai multe abonamente decât înaintea ultimei ediţii de campionat. Sunt şi 16.000 de membri ai lui Rangers care s-au înscris într-o nouă schemă gândită de oficialii clubului. Nici măcar campionii de la Celtic nu au reuşit o astfel de performanţă.

"Este un răpuns fenomenal al fanilor, al căror loialitate continuă să depăşească toate standardele. Lucrăm din greu pentru a le facilita revenirea pe Ibrox cât mai repede şi cât mai în siguranţă.

Înţelegem că se va putea, de la sfârşitul lunii august, o creştere treptată a numărului suporterilor pe stadion", a declarat un oficial al clubului pentru sursa citată.

Ianis Hagi este încântat că va rămâne la Rangers, club care a plătit 3.5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv.

Reclamă

"Sunt foarte fericit. Totul mă atrage: fanii, istoria clubului, stadionul, oamenii care lucrează pentru Rangers. Cu toţi sunt incredibili. Este un mediu plăcut şi mă bucur că sunt aici", a spus Ianis Hagi pentru site-ul echipei antrenate de Steven Gerrard.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și