Închide meniul

Marius Şumudică a înnebunit la primul meci după pandemie: "Am urlat ca un nebun"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 11:05

Marius Şumudică a înnebunit la primul meci după pandemie: "Am urlat ca un nebun"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Şumudică s-a agitat la primul meci de după pandemie

Alexandru Maxim a fost titular, iar în minutul 25 a marcat din penalty. S-a terminat 1-1, în primul meci jucat de Gaziantep după pandemie. La finalul meciului, Marius Şumudică a făcut spectacol la declaraţii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost vina noastră că am încercat prea mult lansările în adâncime. Am pregătit altfel partida, cu o filosofie diferită. Să ți se facă frică, deși conduci cu 1-0, și să vrei să joci numai cu pasă lungă, iată ce nu-mi place!

Am urlat ca un nebun, cerându-le să punem mingea jos și să pasăm, să jucăm fotbal. Și dacă pierdem, vreau fotbal. Nu mă interesează altceva. Nu am înțeles de ce ne-a fost teamă. Vreau să uit asta.

Marius Şumudică: "Niciodată nu am mai antrenat în asemenea condiţii"

Niciodată nu am mai antrenat în asemenea condiții. Nici jucătorii mei nu s-au mai confruntat cu așa ceva. Acum, fiecare punct e important. Nu mai e nicio diferență dacă întâlnești prima sau ultima clasată. Ați văzut ce s-a întâmplat: Beșiktaș a pierdut acasă, Galatasaray învinsă la Rize, se poate întâmpla orice”, a spus Șumudică după meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și