Închide meniul

Marius Şumudică a înnebunit la primul meci după pandemie: "Am urlat ca un nebun"

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 11:05

Reclamă
Marius Şumudică a înnebunit la primul meci după pandemie: "Am urlat ca un nebun"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Şumudică s-a agitat la primul meci de după pandemie

Alexandru Maxim a fost titular, iar în minutul 25 a marcat din penalty. S-a terminat 1-1, în primul meci jucat de Gaziantep după pandemie. La finalul meciului, Marius Şumudică a făcut spectacol la declaraţii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost vina noastră că am încercat prea mult lansările în adâncime. Am pregătit altfel partida, cu o filosofie diferită. Să ți se facă frică, deși conduci cu 1-0, și să vrei să joci numai cu pasă lungă, iată ce nu-mi place!

Am urlat ca un nebun, cerându-le să punem mingea jos și să pasăm, să jucăm fotbal. Și dacă pierdem, vreau fotbal. Nu mă interesează altceva. Nu am înțeles de ce ne-a fost teamă. Vreau să uit asta.

Marius Şumudică: "Niciodată nu am mai antrenat în asemenea condiţii"

Niciodată nu am mai antrenat în asemenea condiții. Nici jucătorii mei nu s-au mai confruntat cu așa ceva. Acum, fiecare punct e important. Nu mai e nicio diferență dacă întâlnești prima sau ultima clasată. Ați văzut ce s-a întâmplat: Beșiktaș a pierdut acasă, Galatasaray învinsă la Rize, se poate întâmpla orice”, a spus Șumudică după meci.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

21:17

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK (22:00) în Europa League! Bodo/Glimt – FC Porto se joacă ACUM! Meciurile serii

20:41

Mihai Stoica l-a făcut praf pe un fost arbitru român: „Lăsaţi-mă cu el! Spune nişte bazaconii de mă sperie”

20:40

EXCLUSIV„Mă dor toate!” Cristina Neagu a dezvăluit de ce şi-a anunţat retragerea şi ce planuri are: „Nu-mi doresc o carieră în sport!”

20:00

Mihai Stoica a răbufnit după ce Kyros Vassaras a publicat analiza CCA de la FCSB – Petrolul 1-1: „E sfidare!”

19:51

Kyros Vassaras a dat verdictul în privinţa golului marcat de Petrolul cu FCSB în prelungiri! Cum a explicat decizia arbitrului

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 5 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și