Închide meniul

Reacţia celor de la Rizespor, după accidentarea cumplită a lui Florin Andone. Mesajul de ultimă oră postat de turci 

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 7:53

Reclamă
Reacţia celor de la Rizespor, după accidentarea cumplită a lui Florin Andone. Mesajul de ultimă oră postat de turci 

Profimedia

Florin Andone poate ajunge în Spania

Introdus la pauză de Fatih Terim, Andone a fost accidentat de portarul celor de la Rizespor la o fază din minutul 72. Cetin, jucătorul lui Rizespor, a căzut pe încheietura piciorului drept al lui Andone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ne îndreptăm gândurile spre Florin Andone, care a trecut printr-o întindere de prim grad la genunchiul drept. Sperăm să revină pe teren cât se poate de curând", au scris cei de la Rizespor pe Twitter. 

Primul anunţ făcut de Galatasaray, după accidentarea horror a lui Florin Andone

Conform primelor informaţii, Florin Andone are o entorsă severă. Atacantul român va face astăzi alte teste amănunţite pentru a afla cu exactitate diagnosticul.

Florin Andone, măcinat de accidentări în ultima perioadă

Florin Andone a mai avut patru luni în care a stat pe tușă. Românul avusese o accidentare la ligamentul genunchiului drept. El a revenit la antrenamentele lui Galatasaray la jumătatea lunii martie, însă avea șanse minime să continue și din sezonul viitor la turci.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

10:05

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și