Închide meniul

Dramă pentru un fotbalist de 16 ani! Polițiștii l-au împușcat mortal după ce l-au confundat cu un hoț! "L-au asasinat!"

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 10:33

Reclamă
Dramă pentru un fotbalist de 16 ani! Polițiștii l-au împușcat mortal după ce l-au confundat cu un hoț! "L-au asasinat!"

Hepta

Alexander Martin Gomez visa să devină fotbalist profesionist

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, în orașul Acatlan de Perez Figueroa și, potrivit unui martor citat de mediotiempo.com, puștiul de 16 ani trecea prin fața unui magazin împreună cu alți trei prieteni, în momentul în care o patrulă de poliție a început să-i urmărească. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Fiul meu avea un vis, voia să devină fotbalist profesionist. Mergeam cu el peste tot, la toate antrenamentele și meciurile. Am luptat alături de el pentru a depăși toate obstacolele. 

"L-au asasinat!"

Dar iată ce i-au făcut. L-au luat de lângă mine, mi l-au smuls. L-au asasinat!", a declarat mama băiatului, Victoria Gomez, potrivit sursei citate. 

Alexander Martin Gomez a fost împușcat de mai multe ori și a decedat pe loc. Unul dintre prietenii săi se află în stare gravă la spital. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și