Închide meniul

Start greoi în Italia! Concluziile după Juventus – AC Milan: "Primele 30 de minute au fost excelente"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 6:51

Start greoi în Italia! Concluziile după Juventus – AC Milan: "Primele 30 de minute au fost excelente"

DPA Images via Hepta

Maurizio Sarri a tras concluziile după Juventus - AC Milan

Duelul s-a terminat 0-0, iar Juventus s-a calificat în finala competiției. Cristiano Ronaldo a ratat un penalty, dar cu toate acestea echipa sa a mers mai departe. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Probabil că nu este obișnuit să rateze, dar a lovit bara interioară și mingea ar fi putut ajunge oriunde, așa că pot spune că a fost ghinionist.

Maurizio Sarri: "Primele 30 de minute au fost excelente"

Cu siguranță nu a fost ușor pentru nimeni, după trei luni de pauză, dar să vezi din nou echipele pe teren a fost o mare bucurie. Primele 30 de minute au fost excelente, apoi ritmul a început să scadă. 

Am fost surprins și mulțumit de determinarea pe care am arătat-o în prima jumătate de oră, când am plimbat atât de bine mingea și am dominat jocul. Am reușit s-o facem chiar și înainte de cartonașul roșu. Partea bună a fost că nu ne-am lăsat deloc adversarul să joace. Vom mai avea nevoie de timp pentru a ne intra în formă 100%", a declarat antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri, la finalul partidei. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și