Închide meniul

Fotbalul din Franţa, dat total peste cap. Nicio echipă nu va retrograda din Ligue 1! Se caută o soluţie salvatoare

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 15:32

Reclamă
Fotbalul din Franţa, dat total peste cap. Nicio echipă nu va retrograda din Ligue 1! Se caută o soluţie salvatoare

Profimediaimages

Decizie incredibilă luată în Ligue 1

Amiens şi Toulouse au primit un ajutor nesperat, dar misiunea conducătorilor Federaţiei şi Ligii este una extrem de dificilă. Trebuie să găsească soluţii pentru a le face loc şi echipelor care trebuiau să promoveze din Ligue 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haos total în Ligue 1

Campionatul Franţei a fost primul care, din cauza pandemiei, a fost suspendat definitiv. Decizia a fost luată pe 30 aprilie şi a fost contestată dur de mai multe echipe din Ligue 1. PSG a câştigat titlul, după numai 27 de meciuri disputate, iar Olympique Lyon a ratat prezenţa în cupele europene. Preşedintele echipei lui Ciprian Tătăruşanu, dar şi conducătorii de la Amiens şi Toulouse au contestat hotărârea.

"Consiliul de Administraţie al Ligii nu a putut, în termeni legali, să decidă retrogradarea ultimelor două clasate. Din moment ce există o convenţie a Federaţiei Franceze de fotbal potrivit căruia limita maximă este de 20 de echipe, e nevoie să fie semnat un nou acord", se anunţă, conform L'Equipe, în comunicatul autorităţilor.

Astfel, se doreşte schimbarea de urgenţă a sistemului competiţional. În următoarea ediţie din Ligue 1 ar putea participa 22 de echipe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și