Închide meniul

Culmea ironiei: medicii care fac testele de coronavirus nu sunt testaţi!

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 7:01

Reclamă
Culmea ironiei: medicii care fac testele de coronavirus nu sunt testaţi!

Hepta

Jucătorii din Premier League au trecut cu bine de ultimele teste de coronavirus

La fiecare echipă din Premier League se fac până la 60 de teste, de două ori pe săptămână. Potrivit The Sun, Medicii care vin în cantonament poartă echipamente de protecţie, dar chiar şi aşa jucătorii se tem că s-ar putea infecta.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când testarea este gata, doctorii pleacă din cantonament şi îşi văd de vieţile lor. Situaţia îi expune la pericolul de contracta virusul şi a-l aduce la următoarea rundă de teste. 

Medicii nu sunt testaţi

Unii dintre jucători au întrebat dacă medicii sunt testaţi, iar răspunsul a fost: <<nu avem nevoie>>. Asta i-a îngrijorat pe fotbalişti, în condiţiile în care medicii iau contact cu multe alte persoane", a declarat o persoană din interiorul unui club pentru sursa citată. 

Al şaselea rând de teste din Premier League a fost un real succes. Nu s-a înregistrat niciun caz de coronavirus în rândul celor 1.195 de persoane care au fost evaluate. Sezonul din Anglia se va relua pe 17 iunie. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și