Închide meniul

Culmea ironiei: medicii care fac testele de coronavirus nu sunt testaţi!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 7:01

Culmea ironiei: medicii care fac testele de coronavirus nu sunt testaţi!

Hepta

Jucătorii din Premier League au trecut cu bine de ultimele teste de coronavirus

La fiecare echipă din Premier League se fac până la 60 de teste, de două ori pe săptămână. Potrivit The Sun, Medicii care vin în cantonament poartă echipamente de protecţie, dar chiar şi aşa jucătorii se tem că s-ar putea infecta.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când testarea este gata, doctorii pleacă din cantonament şi îşi văd de vieţile lor. Situaţia îi expune la pericolul de contracta virusul şi a-l aduce la următoarea rundă de teste. 

Medicii nu sunt testaţi

Unii dintre jucători au întrebat dacă medicii sunt testaţi, iar răspunsul a fost: <<nu avem nevoie>>. Asta i-a îngrijorat pe fotbalişti, în condiţiile în care medicii iau contact cu multe alte persoane", a declarat o persoană din interiorul unui club pentru sursa citată. 

Al şaselea rând de teste din Premier League a fost un real succes. Nu s-a înregistrat niciun caz de coronavirus în rândul celor 1.195 de persoane care au fost evaluate. Sezonul din Anglia se va relua pe 17 iunie. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și