Închide meniul

FABULOS! Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist miliardar în dolari din istorie. E doar al treilea sportiv care reuşeşte acest lucru în timpul carierei

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 10:54

Reclamă
FABULOS! Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist miliardar în dolari din istorie. E doar al treilea sportiv care reuşeşte acest lucru în timpul carierei

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via Hepta

Cristiano Ronaldo, gestul observat de fani

Cristiano Ronaldo a câştigat 105 milioane de dolari în ultimul an, ocupând astfel locul patru în 2020 Forbes Celebrity 100, cu un loc peste rivalul său Lionel Messi, ceea ce l-a făcut primul jucător de fotbal din istorie care câştigă de-a lungul carierei un miliard de dolari”, se arată pe site-ul forbes.com, conform news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo este al treilea sportiv care ajunge la un miliard de dolari în timpul carierei, după Tiger Woods, care a reuşit acest lucru în 2009, şi Floyd Mayweather, care a ajuns la acest prag în 2017.
Lionel Messi, care şi-a început cariera la seniori la trei ani după Ronaldo, a câştigat până cum 605 milioane de dolari ca salarii.

Ronaldo, legitimat la Juventus Torino, obţine în fiecare an şi aproximativ 20 de milioane de dolari din contractul cu Nike. În plus, el încasează şi 45 de milioane de dolari din contractele pentru reclame la alte companii. 

În social media, Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv de pe planet. În ianuarie, el a devenit prima persoană cu 200 de milioane de urmăritori pe Instagram. Pe Facebook, Instagram şi Twitter are 427 de milioane de followeri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și