Închide meniul

EXCLUSIV | Cosmin Contra, convins că La Liga i se potrivea mai bine lui Ianis Hagi. "Are talent, dar trebuie să se adapteze la cerinţele fotbalului britanic"

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2020, 11:51

Reclamă
EXCLUSIV | Cosmin Contra, convins că La Liga i se potrivea mai bine lui Ianis Hagi. "Are talent, dar trebuie să se adapteze la cerinţele fotbalului britanic"

DPA Images / Lise Aserud

Cosmin Contra şi-ar fi dorit ca Ianis Hagi să ajungă în Spania

"Guriţă" a jucat şi antrenat în La Liga. Acolo şi-ar fi dorit să îl urmărească pe fiul lui Gică Hagi. Este convins că Spania i s-ar fi potrivit mai bine decât Scoţia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra are aşteptări mari de la Ianis Hagi

"Este un lucru bun, asta înseamnă că va fi foarte liniştit din punct de vedere mental. S-a integrat foarte bine la Rangers şi a avut jocuri bune. Dacă s-a plătit acea sumă înseamnă că Rangers are încredere în Ianis. Asta trebuie să îi dea şi lui liniştea necesară pentru a evolua din ce în ce mai bine", a declarat Cosmin Contra în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Jurnaliştii de la AS au dezvăluit, luna trecută, că Sevilla era dispusă să facă o ofertă pentru Ianis. Şi Lazio şi-l dorea. Rangers a profitat însă de clauza pe care o stabilise cu Genk în momentul în care l-a împrumutat pe mijlocaşul român.

"Jucătorul român se pliază foarte bine pe campionatul Spaniei. Eu întotdeauna am spus că românii au avut evoluţii mai bune în Spania sau Italia decât în alte campionate. În Marea Britanie e o chestie de adaptare, de a munci mai mult. Din punct de vedere fizic a avut o evoluţie foarte bună în ultimii ani. 

Probabil acolo va munci mai mult şi se va perfecţiona şi mai mult. Nu cred că e o problemă pentru el. Are talent, trebuie doar să se adapteze cât mai repede la cerinţele fotbalului britanic", a mai spus fostul selecţioner al României.

Reclamă

Ianis Hagi a fost cumpărat de Glasgow Rangers cu aproximativ 3.7 milioane de euro. Suma a fost redusă ca urmare a pandemiei.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
Vezi toate știrile
Citește și