Închide meniul

EXCLUSIV | Cosmin Contra, convins că La Liga i se potrivea mai bine lui Ianis Hagi. "Are talent, dar trebuie să se adapteze la cerinţele fotbalului britanic"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2020, 11:51

EXCLUSIV | Cosmin Contra, convins că La Liga i se potrivea mai bine lui Ianis Hagi. "Are talent, dar trebuie să se adapteze la cerinţele fotbalului britanic"

DPA Images / Lise Aserud

Cosmin Contra şi-ar fi dorit ca Ianis Hagi să ajungă în Spania

"Guriţă" a jucat şi antrenat în La Liga. Acolo şi-ar fi dorit să îl urmărească pe fiul lui Gică Hagi. Este convins că Spania i s-ar fi potrivit mai bine decât Scoţia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra are aşteptări mari de la Ianis Hagi

"Este un lucru bun, asta înseamnă că va fi foarte liniştit din punct de vedere mental. S-a integrat foarte bine la Rangers şi a avut jocuri bune. Dacă s-a plătit acea sumă înseamnă că Rangers are încredere în Ianis. Asta trebuie să îi dea şi lui liniştea necesară pentru a evolua din ce în ce mai bine", a declarat Cosmin Contra în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Jurnaliştii de la AS au dezvăluit, luna trecută, că Sevilla era dispusă să facă o ofertă pentru Ianis. Şi Lazio şi-l dorea. Rangers a profitat însă de clauza pe care o stabilise cu Genk în momentul în care l-a împrumutat pe mijlocaşul român.

"Jucătorul român se pliază foarte bine pe campionatul Spaniei. Eu întotdeauna am spus că românii au avut evoluţii mai bune în Spania sau Italia decât în alte campionate. În Marea Britanie e o chestie de adaptare, de a munci mai mult. Din punct de vedere fizic a avut o evoluţie foarte bună în ultimii ani. 

Probabil acolo va munci mai mult şi se va perfecţiona şi mai mult. Nu cred că e o problemă pentru el. Are talent, trebuie doar să se adapteze cât mai repede la cerinţele fotbalului britanic", a mai spus fostul selecţioner al României.

Reclamă

Ianis Hagi a fost cumpărat de Glasgow Rangers cu aproximativ 3.7 milioane de euro. Suma a fost redusă ca urmare a pandemiei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și