Închide meniul

Refuzaţi de Răzvan Lucescu, turcii de la Fenerbahce primesc o lovitură şi de la Puşcaş: "Vreau să mai rămân un an la Reading"

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 10:36

Reclamă
Refuzaţi de Răzvan Lucescu, turcii de la Fenerbahce primesc o lovitură şi de la Puşcaş: "Vreau să mai rămân un an la Reading"

DPA Images / Nick Potts via Hepta

George Puşcaş joacă la Reading

Puşcaş joacă la Reading, în Championship, însă poate pleca să se războiască cu turcii pentru glorie. Fenerbahce e super echipa care îl vrea cu insistenţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte fericit de perioada pe care am petrecut-o la Reading. Fanii m-au primit foarte bine. Accidentarea m-a oprit puțin din circuit, dar sunt fericit, fanii mă susțin în continuare. Tot ceea ce s-a întâmplat aici m-a ajutat să cresc.

Din câte știu eu, Fenerbahce nu cred că a avut un contact atât în cât să fie ceva concret. Sunt doar zvonuri. Și dacă ar fi fost, eu mă gândesc la Reading. Vreau să termin campionatul și o să mă gândesc după care va fi pasul următor.

Mie îmi place aici, vreau să mai rămân un an, să mai cresc, dar în fotbal nu se știe niciodată ce îți rezervă viitorul”, a declarat George Pușcaș pentru Digisport.

George Pușcaș, lăudat de Daniel Pancu în presa din Turcia

Fenerbahce l-ar vrea pe Pușcaș sub formă de împrumut, însă Reading vrea să îl cedeze definitiv pe atacantul român. Daniel Pancu, fostul antrenor al Rapidului, are doar cuvinte de laudă pentru Pușcaș.

Reclamă
Reclamă

Ar fi un pas mare pentru George. Nu trebuie să facem comparații între Reading și Fenerbahce. Fener are zeci de milioane de suporteri. Transferă staruri mondiale și poate fi o rampă de lansare către un campionat mai puternic. Pușcaș este tânăr, puternic și poate deveni un mare jucător în viitor”, a spus Pancu, pentru Fotomac.

George Pușcaș mai are contract până în 2024 cu Reading

Englezii au probleme financiare din cauza pandemiei și rămâne de văzut pentru ce sumă s-ar despărți de atacantul ajuns în Championship pentru 8 milioane de euro.

Pușcaș a semnat un contract valabil până în 2024 cu Reading, echipă pentru care și-a trecut în cont 11 goluri și un assist, în 33 de meciuri.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și