Închide meniul

Borussia Dortmund a dat recital în deplasarea cu Paderborn. A înscris 6 goluri într-o repriză! Sancho a fost în zi de graţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2020, 18:46

Reclamă
Borussia Dortmund a dat recital în deplasarea cu Paderborn. A înscris 6 goluri într-o repriză! Sancho a fost în zi de graţie

DPA Images / Lars Baron

Jadon Sancho a înscris un hat-trick cu Paderborn

"Lanterna roşie" din Germania s-a apărat eroic în prima repriză. Au fost 45 de minute în care a fost făcut un singur fault. În ultimii 16 ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva în Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund a înscris de şase ori în poarta lui Paderborn

Primul gol a fost marcat de Thorgan Hazard (54). A fost declicul de care avea nevoie trupa pregătită de Lucien Favre. Imediat după a marcat şi Jadon Sancho (57) pentru Borussia. Gazdele au început să spere în minutul 72, când Hunemeier a redus din diferenţă de la punctul cu var. 

Englezul de 20 de ani a refăcut avantajul de două goluri. Imediat după ce a marcat, Sancho a arătat un mesaj surprinzător. "Dreptate pentru George Floyd", era scris pe tricoul lui Jadon. Pentru gestul său, a primit cartonaşul galben de la arbitru!

Hakimi (85) şi Schmelzer (89) au mărit proporţiile scorului şi Dortmund s-a impus categoric. Rezultatul final, 6-1, a fost stabilit chiar de Jadon Sancho. Cu acest hat-trick, extrema galben-negrilor a ajuns la cifre incredibile. Are 15 goluri şi 16 pase decisive. Conform Opta, este singurul jucător din istoria Bundesligii care are astfel de statistici.

Reclamă

Chiar şi fără Haaland, accidentat, Borussia a atins borna de 80 de goluri marcate, un nou record al clubului după 29 de etape. Şansele la titlu rămân infime. Are cu 7 puncte mai puţin decât liderul Bayern Munchen, cu 5 etape înainte de final.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și