Închide meniul

Borussia Dortmund a dat recital în deplasarea cu Paderborn. A înscris 6 goluri într-o repriză! Sancho a fost în zi de graţie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2020, 18:46

Borussia Dortmund a dat recital în deplasarea cu Paderborn. A înscris 6 goluri într-o repriză! Sancho a fost în zi de graţie

DPA Images / Lars Baron

Jadon Sancho a înscris un hat-trick cu Paderborn

"Lanterna roşie" din Germania s-a apărat eroic în prima repriză. Au fost 45 de minute în care a fost făcut un singur fault. În ultimii 16 ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva în Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund a înscris de şase ori în poarta lui Paderborn

Primul gol a fost marcat de Thorgan Hazard (54). A fost declicul de care avea nevoie trupa pregătită de Lucien Favre. Imediat după a marcat şi Jadon Sancho (57) pentru Borussia. Gazdele au început să spere în minutul 72, când Hunemeier a redus din diferenţă de la punctul cu var. 

Englezul de 20 de ani a refăcut avantajul de două goluri. Imediat după ce a marcat, Sancho a arătat un mesaj surprinzător. "Dreptate pentru George Floyd", era scris pe tricoul lui Jadon. Pentru gestul său, a primit cartonaşul galben de la arbitru!

Hakimi (85) şi Schmelzer (89) au mărit proporţiile scorului şi Dortmund s-a impus categoric. Rezultatul final, 6-1, a fost stabilit chiar de Jadon Sancho. Cu acest hat-trick, extrema galben-negrilor a ajuns la cifre incredibile. Are 15 goluri şi 16 pase decisive. Conform Opta, este singurul jucător din istoria Bundesligii care are astfel de statistici.

Reclamă

Chiar şi fără Haaland, accidentat, Borussia a atins borna de 80 de goluri marcate, un nou record al clubului după 29 de etape. Şansele la titlu rămân infime. Are cu 7 puncte mai puţin decât liderul Bayern Munchen, cu 5 etape înainte de final.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și