Închide meniul

Gian Piero Gasperini a dezvăluit că avea deja coronavirus la returul meciului considerat o "bombă biologică"

Antena Sport Publicat: 31 mai 2020, 13:01

Reclamă
Gian Piero Gasperini a dezvăluit că avea deja coronavirus la returul meciului considerat o "bombă biologică"

DPA Images / Gianluca Checchi via Hepta

Gian Piero Gasperini susţine că a avut coronavirus

"Cu o zi înaintea meciului de la Valencia, m-am simţit rău. După-amiaza meciului a fost şi mai rea. Pe bancă, nu aveam o faţă frumoasă. Era 10 martie. Următoarele două nopţi la Zingonia (n.r. – unde Atalanta îşi are centrul de pregătire) am dormit puţin. Nu aveam febră, dar eram rupt de parcă aveam febră de 40 de grade. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fiecare două minute, auzeam o ambulanţă. În apropiere se află un spital. Părea să fie război. În timpul nopţii, m-am gândit: <Dacă merg acolo, ce se va întâmpla cu mine? Nu pot să mă duc acum, am multe lucruri de făcut.> Am spus-o în glumă, pentru a alunga duhurile rele. Dar chiar m-am referit la asta (n.r. – la moarte).

Pe 14, am făcut un antrenament tare şi totul a fost bine. Dar a doua zi, bucătarul nostru ne-a adus colomba (n.r. – un fel de cozonac servit în mod tradiţional la Paşte) şi şampanie Dom Perignon, pe care le-am simţit ca pâinea şi apa. Pierdusem gustul. Nefiind febril, nu am făcut niciodată testul PCR. Dar acum zece zile, testele serologice mi-au confirmat că am avut Covid-19. Am dezvoltat anticorpi, dar asta nu înseamnă că sunt imun", a spus Gian Piero Gasperini.

Meciul Atalanta-Valencia din 19 februarie, disputat la Milano, a fost considerat o "bombă biologică", care a "ajutat" la răspândirea coronavirusului. Nu mai puţin de 40.000 de fani s-au deplasat de la Bergamo la Milano.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și