Închide meniul

Ianis Hagi, transferat oficial la Rangers pentru doar câteva minute. Anunțul făcut de Genk a fost șters imediat de clubul belgian

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 19:15

Reclamă
Ianis Hagi, transferat oficial la Rangers pentru doar câteva minute. Anunțul făcut de Genk a fost șters imediat de clubul belgian

Hepta

Ianis Hagi

UPDATE 2 / Potrivit informațiilor furnizate de presa britanică, se pare că Rangers și Genk au renegociat transferul lui Ianis Hagi. Astfel, scoțienii vor plăti doar trei milioane de lire sterline, în loc de cinci milioane de lire sterline, cât ar fi fost suma inițială. Jurnaliștii britanici susțin că banii vor fi virați de-a lungul următoarelor trei sezoane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE / ”Ianis Hagi a semnat definitiv cu Rangers!”. Acesta a fost anunțul belgienilor de la Genk, club care, din motive necunoscute, a șters mesajul după doar câteva minute. 

Totuși, joi ne așteptăm ca Rangers oficializeze mutarea lui Ianis, care pare iminentă în acest moment. 

Reclamă

Ianis Hagi i-a convins pe șefii lui Rangers și a semnat un contract pe cinci sezoane.

Belgienii de la Genk au anunțat oficial pe site că l-au cedat pe internațional român la vicecampioana Scoției. Astfel, Ianis va semna un contract pe cinci sezoane.

Ianis Hagi, noul jucător al lui Rangers

Ianis Hagi devine oficial noul fotbalist al lui Rangers începând cu 30 iunie. Steven Gerrard a fost convins de evoluțiile lui Hagi Jr. și echipa sa va plăti 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost oprit definitiv, iar Celtic a primit titlul de campioană.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și