Închide meniul

Ianis Hagi, transferat oficial la Rangers pentru doar câteva minute. Anunțul făcut de Genk a fost șters imediat de clubul belgian

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 19:15

Ianis Hagi, transferat oficial la Rangers pentru doar câteva minute. Anunțul făcut de Genk a fost șters imediat de clubul belgian

Hepta

Ianis Hagi

UPDATE 2 / Potrivit informațiilor furnizate de presa britanică, se pare că Rangers și Genk au renegociat transferul lui Ianis Hagi. Astfel, scoțienii vor plăti doar trei milioane de lire sterline, în loc de cinci milioane de lire sterline, cât ar fi fost suma inițială. Jurnaliștii britanici susțin că banii vor fi virați de-a lungul următoarelor trei sezoane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE / ”Ianis Hagi a semnat definitiv cu Rangers!”. Acesta a fost anunțul belgienilor de la Genk, club care, din motive necunoscute, a șters mesajul după doar câteva minute. 

Totuși, joi ne așteptăm ca Rangers oficializeze mutarea lui Ianis, care pare iminentă în acest moment. 

Reclamă

Ianis Hagi i-a convins pe șefii lui Rangers și a semnat un contract pe cinci sezoane.

Belgienii de la Genk au anunțat oficial pe site că l-au cedat pe internațional român la vicecampioana Scoției. Astfel, Ianis va semna un contract pe cinci sezoane.

Ianis Hagi, noul jucător al lui Rangers

Ianis Hagi devine oficial noul fotbalist al lui Rangers începând cu 30 iunie. Steven Gerrard a fost convins de evoluțiile lui Hagi Jr. și echipa sa va plăti 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost oprit definitiv, iar Celtic a primit titlul de campioană.

Recomandări
  • Transferul lui Ianis nu a fost încă oficializat
  • Anunțul lui Genk a apărut pe site pentru câteva minute
  • Belgienii au șters ulterior anunțul

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și