Închide meniul

În Italia, fanii ar putea asista la meciuri încă din luna iulie. Anunţul făcut de unul dintre cei mai importanţi virusologi

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 17:32

Reclamă
În Italia, fanii ar putea asista la meciuri încă din luna iulie. Anunţul făcut de unul dintre cei mai importanţi virusologi

Profimediaimages

Serie A se va relua la jumătatea lunii iunie

Specialistul care este şi director medical la Institutul Galeazzi a contrazis veştile venite dinspre autorităţi. S-a crezut iniţial că, cel puţin în acest an, toate competiţiile se vor disputa cu porţile închise. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabrizio Pregliasco a făcut anunţul aşteptat de granzii Italiei

Lupta pentru titlu se reia în Serie A. Echipele au primit protocolul care trebuie respectat şi au reluat antrenamentele. De pe 13 iunie se poate da startul oficial.

"De la mijlocul lunii iulie este posibil ca, pe stadioane, să fie grupuri mici de suporteri. Ca să reducem circulaţia virusului pe cât de mult posibil, este nevoie să acţionăm cu precauţie", a declarat Pregliasco pentru Radio Punto Nuovo.

Virusologul italian a explicat că situaţia poate reveni la normal abia în momentul în care va fi exista un vaccin împotriva Covid-19.

"Sper că vaccinul va fi găsit curând, dar încă nu ştim dacă se va asigura imunitatea pentru o perioadă lungă sau scurtă de timp. În momentul de faţă, pentru a putea avea vaccinul, este nevoie de un an sau un an şi jumătate. Cel puţin!", a mai spus Fabrizio Pregliasco. 

Reclamă

12 etape au mai rămas de disputat în Serie A. Liderul Juventus are un singur punct avans faţă de Lazio şi cu 9 puncte mai mult decât Inter (nerazzurrii au şi un meci în minus).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și