Închide meniul

Dezvăluirile lui Mircea Lucescu. A vrut să-şi dea demisia după un meci cu Barcelona. "Am avut o discuţie foarte tare cu Guardiola"

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2020, 17:05

Reclamă
Dezvăluirile lui Mircea Lucescu. A vrut să-şi dea demisia după un meci cu Barcelona. "Am avut o discuţie foarte tare cu Guardiola"

Profimediaimages

Mircea Lucescu a dezvăluit că a avut un conflict cu Pep Guardiola

"Il Luce" a fost la un pas să plece din Ucraina chiar înainte să câştige Cupa UEFA. L-a enervat un eşec suferit în faţa catalanilor. Messi a înscris golul de 2-1 în al 4-lea minut de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, aproape să plece de la Şahtior Doneţk în 2008

Ucrainenii au condus-o pe Barcelona până cu trei minute înainte de final. Messi a reuşit o dublă, dar a egalat după o fază în care coechipierii săi nu au înapoiat mingea adversarilor.

"La meciul cu Barcelona eram supărat pe faptul că jucătorii Barcelonei nu au dat mingea în afara terenului. După meci am avut o discuţie foarte tare cu Guardiola, au fost lipsiţi de fair-play. În momentul acela, la conferinţa de presă, eu eram pregătit să îmi dau demisia.

Dar mi-a transmis preşedintele să nu cumva să fac acest lucru. Am avut discuţii şi cu jucătorii, la care a participat şi Rinat Akhmetov. Preşedintele a venit la echipă şi le-a spus că rămân la finalul turului campionatului şi după aceea se va lua o hotărâre", a declarat Mircea Lucescu pentru o televiziune din Ucraina.

Lucescu a fost aproape şi de a semna cu Olympique Marseille. Tot patronul lui Şahtior l-a întors din drum.

Reclamă

"După meciul de la Marsilia eu eram în tratative cu preşedintele lui Marseille, dar preşedintele a anunţat presă că deja îmi prelungeşte contractul. Asta mi-a dat o încredere puternică în mine însuşi, pe care am transmis-o şi jucătorilor noştri", a mai spus cel mai titrat antrenor român.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și