Închide meniul

Dezvăluirile lui Mircea Lucescu. A vrut să-şi dea demisia după un meci cu Barcelona. "Am avut o discuţie foarte tare cu Guardiola"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2020, 17:05

Dezvăluirile lui Mircea Lucescu. A vrut să-şi dea demisia după un meci cu Barcelona. "Am avut o discuţie foarte tare cu Guardiola"

Profimediaimages

Mircea Lucescu a dezvăluit că a avut un conflict cu Pep Guardiola

"Il Luce" a fost la un pas să plece din Ucraina chiar înainte să câştige Cupa UEFA. L-a enervat un eşec suferit în faţa catalanilor. Messi a înscris golul de 2-1 în al 4-lea minut de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, aproape să plece de la Şahtior Doneţk în 2008

Ucrainenii au condus-o pe Barcelona până cu trei minute înainte de final. Messi a reuşit o dublă, dar a egalat după o fază în care coechipierii săi nu au înapoiat mingea adversarilor.

"La meciul cu Barcelona eram supărat pe faptul că jucătorii Barcelonei nu au dat mingea în afara terenului. După meci am avut o discuţie foarte tare cu Guardiola, au fost lipsiţi de fair-play. În momentul acela, la conferinţa de presă, eu eram pregătit să îmi dau demisia.

Dar mi-a transmis preşedintele să nu cumva să fac acest lucru. Am avut discuţii şi cu jucătorii, la care a participat şi Rinat Akhmetov. Preşedintele a venit la echipă şi le-a spus că rămân la finalul turului campionatului şi după aceea se va lua o hotărâre", a declarat Mircea Lucescu pentru o televiziune din Ucraina.

Lucescu a fost aproape şi de a semna cu Olympique Marseille. Tot patronul lui Şahtior l-a întors din drum.

Reclamă

"După meciul de la Marsilia eu eram în tratative cu preşedintele lui Marseille, dar preşedintele a anunţat presă că deja îmi prelungeşte contractul. Asta mi-a dat o încredere puternică în mine însuşi, pe care am transmis-o şi jucătorilor noştri", a mai spus cel mai titrat antrenor român.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și