Închide meniul

Benfica e pe urmele unui tânăr fotbalist român! Ce sumă ar oferi portughezii

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 19:04

Reclamă
Benfica e pe urmele unui tânăr fotbalist român! Ce sumă ar oferi portughezii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Benfica e pe urmele unui tânăr fotbalist român! Ce sumă ar oferi portughezii

În vârstă de 21 de ani, Dragomir evoluează la Perugia în Serie B din 2018, dar a impresionat la gruparea italiană. Conform celor de la A Bola, Benfica ar fi gata să ofere 3 milioane de euro pentru Dragomir. Totodată, duminică cei de la O Jogo au vorbit și ei despre interesul Benficăi  pentru fotbalistul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Dragomir, dorit de Genk în locul lui Ianis Hagi

Potrivit Footnews.be, în atenția celor de la Genk a intrat Dragomir, jucător care s-a antrenat la Arsenal între 2015 și 2018. 

Dragomir, internațional U-21, mai este dorit și de Udinese, Sampdoria, Genoa, Sampdoria, Empoli și Cagliari. De asemenea, managementul lui a primit o ofertă de la Benfica, însă a fost refuzată.

Vlad Dragomir poate juca pe trei poziții: mijlocaș ofensiv, mijlocaș central și mijlocaș dreapta. El mai are contract cu Perugia până pe 30 iunie 2021 și este cotat la 1.3 milioane de euro de Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și