Închide meniul

Benfica e pe urmele unui tânăr fotbalist român! Ce sumă ar oferi portughezii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 19:04

Benfica e pe urmele unui tânăr fotbalist român! Ce sumă ar oferi portughezii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Benfica e pe urmele unui tânăr fotbalist român! Ce sumă ar oferi portughezii

În vârstă de 21 de ani, Dragomir evoluează la Perugia în Serie B din 2018, dar a impresionat la gruparea italiană. Conform celor de la A Bola, Benfica ar fi gata să ofere 3 milioane de euro pentru Dragomir. Totodată, duminică cei de la O Jogo au vorbit și ei despre interesul Benficăi  pentru fotbalistul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Dragomir, dorit de Genk în locul lui Ianis Hagi

Potrivit Footnews.be, în atenția celor de la Genk a intrat Dragomir, jucător care s-a antrenat la Arsenal între 2015 și 2018. 

Dragomir, internațional U-21, mai este dorit și de Udinese, Sampdoria, Genoa, Sampdoria, Empoli și Cagliari. De asemenea, managementul lui a primit o ofertă de la Benfica, însă a fost refuzată.

Vlad Dragomir poate juca pe trei poziții: mijlocaș ofensiv, mijlocaș central și mijlocaș dreapta. El mai are contract cu Perugia până pe 30 iunie 2021 și este cotat la 1.3 milioane de euro de Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și