Închide meniul

Bundesliga | Ploaie de goluri în ultimele meciuri. Schalke, umilită de Augsburg pe teren propriu. Leipzig a făcut instrucție la Mainz. Egal spectaculos în Koln-Dusseldorf

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 16:00

Reclamă
Bundesliga | Ploaie de goluri în ultimele meciuri. Schalke, umilită de Augsburg pe teren propriu. Leipzig a făcut instrucție la Mainz. Egal spectaculos în Koln-Dusseldorf

Profimediaimages

Thomas Muller a marcat golul de 2-0 al lui Bayern

Înainte să primească vizita liderului, jucătorii pregătiţi de Lucien Favre au învins-o cu 2-0 pe Wolfsburg. Erling Haaland nu a mai marcat, dar au făcut-o Raphael Guerreiro şi Achraf Hakimi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua s-a încheiat cu o confruntare în care a "plouat" cu goluri. Bayern Munchen a jucat, pe teren propriu, cu Eintracht, şi s-a înscris pe bandă rulantă. Bavarezii s-au impus cu 5-2 şi au refăcut avansul de patru puncte faţă de galben-negri.

Programul meciurilor de duminică din Bundesliga

  • Schalke – Augsburg 0-3 (E. Lowen 7, Sarenren Bazee 76, S. Cordova 90+1)
  • Mainz – Leipzig 0-5 (T. Werner 10, 48, 75, Y. Poulsen 20, Sabitzer 37)
  • FC Koln – Dusseldorf 2-2 (A. Modeste 87, J. Cordoba 90+1 / K. Karaman 41, E. Thommy 61)

Programul meciurilor de sâmbătă din Bundesliga

  • Borussia Monchengladbach – Bayer Leverkusen 1-3 (M. Thuram 52 / K. Havertz 7, 56, S. Bender 81)
  • Wolfsburg – Borussia Dortmund 0-2 (R. Guerreiro 32, A. Hakimi 78)
  • Freiburg – Werder Bremen 0-1 (L. Bittencourt 19)
  • Paderborn – Hoffenheim 1-1 (D. Srbeny 9 / R.Skov 4)
  • Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt 5-2 (L. Goretzka 17, T. Muller 41, R. Lewandowski 46, A. Davies 61, M. Hinteregger 74-autogol / M. Hinteregger 52, 55)

Primul duel al acestei runde a fost extrem de spectaculos. Hertha Berlin nu i-a dat nicio şansă lui Union Berlin şi a obţinut o victorie categorică. Chiar dacă a fost 0-0 la pauză, gazdele de pe Olympiastadion din Berlin sau descătuşat în repriza secundă. Ibisevic, Lukebakio, Matheus Cunha şi Boyata au înscris în succesul surprinzător. Hertha a ajuns astfel la 7 goluri marcate de la reluarea campionatului. S-a apărat fără greşeală atât cu Hoffenheim, cât şi cu Union Berlin.

Etapa se încheie duminică. Schalke are duel cu Augsburg, iar Mainz va juca, pe teren propriu, cu Leipzig. Koln şi Fortuna Dusseldorf sunt adversare în ultima partidă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și