Închide meniul

Bundesliga | Ploaie de goluri în ultimele meciuri. Schalke, umilită de Augsburg pe teren propriu. Leipzig a făcut instrucție la Mainz. Egal spectaculos în Koln-Dusseldorf

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 16:00

Reclamă
Bundesliga | Ploaie de goluri în ultimele meciuri. Schalke, umilită de Augsburg pe teren propriu. Leipzig a făcut instrucție la Mainz. Egal spectaculos în Koln-Dusseldorf

Profimediaimages

Thomas Muller a marcat golul de 2-0 al lui Bayern

Înainte să primească vizita liderului, jucătorii pregătiţi de Lucien Favre au învins-o cu 2-0 pe Wolfsburg. Erling Haaland nu a mai marcat, dar au făcut-o Raphael Guerreiro şi Achraf Hakimi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua s-a încheiat cu o confruntare în care a "plouat" cu goluri. Bayern Munchen a jucat, pe teren propriu, cu Eintracht, şi s-a înscris pe bandă rulantă. Bavarezii s-au impus cu 5-2 şi au refăcut avansul de patru puncte faţă de galben-negri.

Programul meciurilor de duminică din Bundesliga

  • Schalke – Augsburg 0-3 (E. Lowen 7, Sarenren Bazee 76, S. Cordova 90+1)
  • Mainz – Leipzig 0-5 (T. Werner 10, 48, 75, Y. Poulsen 20, Sabitzer 37)
  • FC Koln – Dusseldorf 2-2 (A. Modeste 87, J. Cordoba 90+1 / K. Karaman 41, E. Thommy 61)

Programul meciurilor de sâmbătă din Bundesliga

  • Borussia Monchengladbach – Bayer Leverkusen 1-3 (M. Thuram 52 / K. Havertz 7, 56, S. Bender 81)
  • Wolfsburg – Borussia Dortmund 0-2 (R. Guerreiro 32, A. Hakimi 78)
  • Freiburg – Werder Bremen 0-1 (L. Bittencourt 19)
  • Paderborn – Hoffenheim 1-1 (D. Srbeny 9 / R.Skov 4)
  • Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt 5-2 (L. Goretzka 17, T. Muller 41, R. Lewandowski 46, A. Davies 61, M. Hinteregger 74-autogol / M. Hinteregger 52, 55)

Primul duel al acestei runde a fost extrem de spectaculos. Hertha Berlin nu i-a dat nicio şansă lui Union Berlin şi a obţinut o victorie categorică. Chiar dacă a fost 0-0 la pauză, gazdele de pe Olympiastadion din Berlin sau descătuşat în repriza secundă. Ibisevic, Lukebakio, Matheus Cunha şi Boyata au înscris în succesul surprinzător. Hertha a ajuns astfel la 7 goluri marcate de la reluarea campionatului. S-a apărat fără greşeală atât cu Hoffenheim, cât şi cu Union Berlin.

Etapa se încheie duminică. Schalke are duel cu Augsburg, iar Mainz va juca, pe teren propriu, cu Leipzig. Koln şi Fortuna Dusseldorf sunt adversare în ultima partidă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
Vezi toate știrile
Citește și