Închide meniul

FIFA prelungește perioada de transferuri din Europa. Cât timp va dura

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 11:39

FIFA prelungește perioada de transferuri din Europa. Cât timp va dura

DPA Images / Omar Zoheiry via hepta

FIFA prelungește perioada de transferuri din Europa. Cât timp va dura

Mai multe campionate din Europa nu s-au încheiat din cauza pandemiei de coronavirus, iar forul mondial este de acord ca echipele să aibă posibilitatea să transfere jucători până în octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA prelungește perioada de transferuri din Europa

În caz că această veste se va confirma, formațiile vor avea la dispoziție șase săptămâni suplimentare pentru a-și întări loturile. În mod normal, perioada de achiziții se încheia pe 1 septembrie.

Formațiile puternice din campionatele de top ale Europei vor putea transfera fotbaliști cu câteva zile înainte de începerea sezonului 2020/2021 din Liga Campionilor. UEFA ar dori ca cea mai importantă competiție să debuteze pe 20 și 21 octombrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și