Închide meniul

Izolare euforică pentru un milionar din Anglia! Se presupune că a inhalat gaz ilariant dintr-un balon

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 6:43

Reclamă
Izolare euforică pentru un milionar din Anglia! Se presupune că a inhalat gaz ilariant dintr-un balon

Captura video

Alexandre Lacazette s-a filmat în timp ce inhala dintr-un balon

Dailystar a publicat un filmuleț în care Lacazette apare cu un balon în gură, la doar 18 luni distanță după ce clubul l-a avertizat să nu mai folosească substanțe halucinogene. În videoclip, starul lui Arsenal trage aer din balon, apoi se întinde pe canapea, iar ochii încep să i se închidă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acasă, mă relaxez și umflu baloane", a fost mesajul prin care Lacazette își explică gestul. Se presupune însă că ar fi inhalat gaz ilariant (protoxid de azot), substanță folosită pentru anesteziile chirurgicale. 

Avertizat de club să nu mai folosească gaz ilariant

În august 2018, mai mulți jucători de la Arsenal, printre care Lacazette, Mesut Ozil, Pierre Emerick Aubameyang și Matteo Guendouzi au fost surprinși în timp ce inhalau gaz ilariant în timpul unei petreceri. Șefii lui Arsenal s-au supărat atunci și le-au cerut să fie mai responsabili. 

Gazul ilarinat este folosit de medicii stomatologi la anestezii, dar folosit în cantități mari produce stări euforice. În cazuri rare poate fi letal – a fost asociat cu cel puțin 17 decese. Nu este ilegal să deții acest gaz, dar vânzarea lui a fost interzisă în Regatul Unit persoanelor sub 18 ani, tocmai pentru a preveni inhalarea lui în scopuri "reacreaționale". 

Și alți jucători de renume, precum Raheem Sterling, Jack Grealish sau Kyle Walker au fost surprinși în trecut, în timp ce inhalau protoxid de azot. Arsenal a refuzat să comenteze imaginile apărute acum cu Alexandre Lacazette. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și