Închide meniul

Izolare euforică pentru un milionar din Anglia! Se presupune că a inhalat gaz ilariant dintr-un balon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 6:43

Izolare euforică pentru un milionar din Anglia! Se presupune că a inhalat gaz ilariant dintr-un balon

Captura video

Alexandre Lacazette s-a filmat în timp ce inhala dintr-un balon

Dailystar a publicat un filmuleț în care Lacazette apare cu un balon în gură, la doar 18 luni distanță după ce clubul l-a avertizat să nu mai folosească substanțe halucinogene. În videoclip, starul lui Arsenal trage aer din balon, apoi se întinde pe canapea, iar ochii încep să i se închidă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acasă, mă relaxez și umflu baloane", a fost mesajul prin care Lacazette își explică gestul. Se presupune însă că ar fi inhalat gaz ilariant (protoxid de azot), substanță folosită pentru anesteziile chirurgicale. 

Avertizat de club să nu mai folosească gaz ilariant

În august 2018, mai mulți jucători de la Arsenal, printre care Lacazette, Mesut Ozil, Pierre Emerick Aubameyang și Matteo Guendouzi au fost surprinși în timp ce inhalau gaz ilariant în timpul unei petreceri. Șefii lui Arsenal s-au supărat atunci și le-au cerut să fie mai responsabili. 

Gazul ilarinat este folosit de medicii stomatologi la anestezii, dar folosit în cantități mari produce stări euforice. În cazuri rare poate fi letal – a fost asociat cu cel puțin 17 decese. Nu este ilegal să deții acest gaz, dar vânzarea lui a fost interzisă în Regatul Unit persoanelor sub 18 ani, tocmai pentru a preveni inhalarea lui în scopuri "reacreaționale". 

Și alți jucători de renume, precum Raheem Sterling, Jack Grealish sau Kyle Walker au fost surprinși în trecut, în timp ce inhalau protoxid de azot. Arsenal a refuzat să comenteze imaginile apărute acum cu Alexandre Lacazette. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și