Închide meniul

Ionuț Radu poate pleca din Serie A. A fost propus unei echipe din La Liga

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2020, 7:24

Ionuț Radu poate pleca din Serie A. A fost propus unei echipe din La Liga

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Ionuț Radu poate pleca din Serie A

Ionuț Radu a fost împrumutat până la finalul sezonului de Inter la Betis Sevilla, însă are șanse mici ca din vară să rămână la echipa antrenată de Antonio Conte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii au aflat că Radu ar putea ajunge la Betis Sevilla. Joel Robles (29 de ani) nu a avut cele mai bune evoluții, astfel că cei din conducerea clubului iau în calcul să aducă un portar care să îi facă concurență, iar Ionuț Radu este văzut și ca o soluție de viitor.

Totuși, jurnaliștii spanioli spun că Radu nu este ușor de adus din Italia, mai ales că Inter va dori să amortizeze cele 12 milioane de euro, bani pe care i-a plătit pe român.

Ionuț Radu, declarație enigmatică despre viitorul său

Ionuț Radu a vorbit despre viitorul său în Italia. În acest moment, Radu este împrumutat de Inter la Parma. Ionuț Radu mai are contract cu Inter până în 2024. 

Eu sunt conștient de valoarea pe care o am, iar treaba asta mă liniștește. Eu mai am contract cu Inter până în 2024. Nu pot să spun totul acum, trebuie să fie puțină picanterie, nu pot să vă spun așa totul.

Reclamă

O să vedeți peste câteva luni unde o sa joc. Pentru mine ar fi o mândrie să ajung să apăr la Inter, vom vedea ce va fi. Nimic nu este întâmplător în viață, ceea ce îți este scris aia ți se va da. Tot ceea ce îți dorești, atragi, din punctul meu de vedere”, a declarat Ionuț Radu pentru Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și