Închide meniul

Ultrașii din Europa cer oprirea fotbalului! Fanii de la Dinamo și U Cluj sunt pe listă

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2020, 10:19

Reclamă
Ultrașii din Europa cer oprirea fotbalului! Fanii de la Dinamo și U Cluj sunt pe listă

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii cer oprirea fotbalului

“Europa suferă din cauza coronavirusului. (…) Sănătatea publică a devenit singura prioritate pentru toată lumea. Din acest motiv, considerăm că oprirea totală a fotbalului european este mai mult decât rezonabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Suntem ferm convinşi că revenirea la stadion se va face strict din interes financiar. Facem apel la organele competente să fie suspendate în continuare competiţiile fotbalistice până când deplasarea la stadion va redeveni un obicei fără riscuri pentru sănătatea publică”, se arată în comunicat.

Dinamo și U Cluj, pe lista cluburilor care au semnat petiția

Printre semnatari se numără aproape 200 de grupuri de fani italieni, dar şi suporteri portughezi, belgieni, francezi, germani şi spanioli. Mai mult, PCH și ”Șepcile Roșii”, suporterii lui Dinamo și U Cluj, se află și ei pe listă. 

Cel mai probabil, Liga 1 va începe pe 13 iunie. Meciurile se vor disputa cu porțile închise. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și