Închide meniul

Ultrașii din Europa cer oprirea fotbalului! Fanii de la Dinamo și U Cluj sunt pe listă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2020, 10:19

Ultrașii din Europa cer oprirea fotbalului! Fanii de la Dinamo și U Cluj sunt pe listă

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii cer oprirea fotbalului

“Europa suferă din cauza coronavirusului. (…) Sănătatea publică a devenit singura prioritate pentru toată lumea. Din acest motiv, considerăm că oprirea totală a fotbalului european este mai mult decât rezonabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Suntem ferm convinşi că revenirea la stadion se va face strict din interes financiar. Facem apel la organele competente să fie suspendate în continuare competiţiile fotbalistice până când deplasarea la stadion va redeveni un obicei fără riscuri pentru sănătatea publică”, se arată în comunicat.

Dinamo și U Cluj, pe lista cluburilor care au semnat petiția

Printre semnatari se numără aproape 200 de grupuri de fani italieni, dar şi suporteri portughezi, belgieni, francezi, germani şi spanioli. Mai mult, PCH și ”Șepcile Roșii”, suporterii lui Dinamo și U Cluj, se află și ei pe listă. 

Cel mai probabil, Liga 1 va începe pe 13 iunie. Meciurile se vor disputa cu porțile închise. 
 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și