Închide meniul

Mesajul fotbalistului bătut și jefuit în propria casă. ”A fost o experiență oribilă”. Cât valorează bunurile furate

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 8:48

Reclamă
Mesajul fotbalistului bătut și jefuit în propria casă. ”A fost o experiență oribilă”. Cât valorează bunurile furate

Bestimage / CYRIL MOREAU / BESTIMAGE via hepta

Mesajul fotbalistului bătut și jefuit în propria casă. ”A fost o experiență oribilă”. Cât valorează bunurile furate

Cei doi bărbați au fost înarmați cu două cuțite și au reușit să fure bijuterii și un ceas în valoare de 850.000 de lire sterline. Ei l-au lovit cu pumnul în față pe Alli, dar acesta a scăpat, din fericire, doar cu răni ușoare. Evenimentul s-a petrecut miercuri seară, în cartierul Barnet din Londra. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul a reacționat cu un mesaj pe Twitter. ”Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. A fost o experiență oribilă, dar suntem bine cu toții”, a scris Alli.

Dele Alli, bătut și jefuit de hoți în propria casă

Alături de Alli în casă se mai afla și fratele său, Harry Hickford, dar și cele două iubite ale lor, împreună cu un alt prieten.

”Poliția a fost anunțată miercuri, 13 mai, la ora 00:35, pentru a raporta un jaf la o casă din Barnet. Doi bărbați au reușit să pătrundă în casă și să fure bijuterii și ceasuri.

Reclamă

Unul dintre bărbați, care are 20 de ani, a suferit răni faciale minore, însă nu a necesitat tratament spitalicesc. Cercetările continuă”, a spus un purtător de cuvânt al Poliției, potrivit SkySports.

Dele Alli se va întoarce curând la antrenamentele lui Tottenham. Premier League ar putea reveni în luna iunie, atunci când sportul de elită din Marea Britanie a primit undă verde din partea Guvernului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și